Pilisszentiván.hu
2024.04.20. Tivadar napja van

Vízvezeték-rekonstrukciós munkálatok a Ságvári utcában

Vízvezeték-rekonstrukciós munkálatok a Ságvári utcában

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Ságvári utca teljes szakaszána DMRV Zrt. vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez.

A munkák kivitelezésének kezdete várhatóan:

2020. augusztus első hete

A munka végzés ideje:

előreláthatólag 4-5hét

A munkálatok során több mint 600 méter hosszan megújul az ivóvízvezeték. A felújítási munkálatok idején a vízszolgáltatás a munkákhoz mérten apróbb fennakadásokkal zavartalan lesz. Amennyiben a vezetékek átkötése miatt rövid ideig tartó esetleges üzemszünetek válnak szükségessé, a szolgáltató arról előzetes tájékoztatást nyújt.

Annak érdekében, hogy a közműfelújítás mielőbb befejeződhessen, a felújítási munkálatok hétköznap 7.00 és 18.00 óra között, szombaton 9.00 és 16.00 óra között folynak majd.

A rekonstrukció alatt az érintett útszakaszon az arra közlekedőknek időszakosan útlezárásra kell számítaniuk, ezért a környéken forgalmi rend változások léphetnek életbe.A kivitelezési munkák ideje alatt az átmenő forgalom a területen nem lehetséges, a célforgalmat a kivitelező a lehetőségekhez mérten igyekszik biztosítani.

A gyalogos közlekedés során a munkaárok esetleges akadályt képezhet, így fokozott figyelemmel közlekedjenek a területen.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Pilisszentiván Község Önkormányzata


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu