Pilisszentiván.hu
2024.04.19. Emma napja van

Telt házas utószilveszter

Telt házas utószilveszter

Fantasztikus hangulatú, telt házas utószilveszteri bált rendezett a Pilisszentiváni Nyugdíjas Egyesület január 14-én.

Az egyesület hagyományosan december 29-én szokta megtartani szilveszteri bálját. Ilyenkor egészen biztosan mindenki ráér, szilveszter éjjel ugyanis sokan az unokákra szoktak vigyázni. Idén azonban a téli szünet alatt zárva volt az iskola, így az első tanítási hét végére, január 14-ére szervezték a rendezvényt. Száznyolcvan vendéget vártak, és este nyolc órára meg is telt az iskola aulája. Nemcsak Szentivánról jöttek, hanem a környék településeiről is. Természetesen a polgármester, Poppréné Révay Gyöngyi is eljött a férjével, hogy mulassanak egyet. A legtöbben csordultig rakott kosárral vagy tálcákkal érkeztek, hiszen a rendezvény batyus bál: mindenki hoz valamit a közösbe.

A zenét a pilisvörösvári Die Spitzbuben zenekar szolgáltatta, akik a sváb dalok mellett magyar slágereket is játszottak. Táncosokban már az első pillanattól kezdve nem volt hiány: rengetegen csillogtatták meg tudásukat a parketten. A többiek pedig vidáman eszegettek és beszélgettek a szépen megterített asztalok mellett.

„Nagyon örülök, hogy ennyien eljöttek, ez az egyik legfontosabb eseményünk, amit gyakorlatilag egész évben szervezünk, amire nagyon készülünk. Nem bánjuk, hogy nem a megszokott időben rendeztük meg, idén úgy alakult, hogy hetek óta bulizni járunk, mert minden hétvégén van valahol rendezvény” – mesélte Ziegler Ferencné Vera, a nyugdíjas egyesület elnöke.

Az este egyik fénypontja a tombola volt, amelynek nyereményei két asztalra sem fértek el. Ziegler Vera több mint két héten keresztül szerezte be a sok finom és értékes ajándékot, az ízletes gyümölcskosarakért egészen Pátyig is elment. A mulatság hajnali kettőig tartott, a szervezők azonban csak három körül értek haza.

A bálról készült képeinket ebben a galériában tekintheti meg.


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu