Pilisszentiván.hu
2024.07.13. Jenő napja van

Sportos családi nap

Sportos családi nap

 

Színes, vidám családi napot szervezett szeptember 3-án a Pilisilen Nagycsaládos Egyesület a szentiváni sportpályánál.

A program 9:30-kor futással indult, kicsik-nagyok, babakocsisok, szelíd "motorosok" is teljesítették a távot a Jági tóig ès vissza, a  résztvevők tombolát kaptak ajándékba, 
Ezt követően a gymstick edzést lehetett kipróbálni Niki segítségével, majd Zumbi bohóc zumbáztatta meg elsősorban a gyerekeket, de volt olyan apuka-lánya páros, akik szintén táncra perdültek. Zumbi a nap folyamán még lufihajtogatással is szórakoztatta a lányokat ès fiúkat.


Délelőtt bemutatkoztak a Klauvitál Team testèpítő versenyzői, és egész nap óriáscsúszda, ugrálóvár, darts foci, kalandpálya, arcfestés, kézműves foglalkozás, íjászat, gyermekjóga, zsonglőr játszóház ès óriás buborékfújó várta gyerekeket.
A délutáni program a Pole Dance fitness  tanítványai rúdtáncbemutatójával kezdődött, majd az Adenssa sporttánc egyesület növendékei léptek színpadra, és az idei táncverseny nyertes koreográfiáját is láthattuk.  A sportbemutatókat az aikidosok zárták. Ezt a tombolasorsolás követte, a nap fénypontja pedig Vastag Csaba fellépése volt, akivel a bátrabbak akár a színpadon is énekelhettek.

A Magyar Falu Program pályázat keretében létrejött sportos családi napot Pilisszentiváni önkormányzata támogatta, a biztonságról a Pilisszentiváni Polgárőr ès Tűzoltó Egyesület gondoskodott! 

További fotókat az eseményről a Galériában találnak.

Szentiváni Újság


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu