Pilisszentiván.hu
2024.06.20. Rafael napja van

Mikulás, hógolyók, kisvonat és vidám hangulat a Téli, téri ramazurin - FOTÓK ÉS VIDEÓ

Mikulás, hógolyók, kisvonat és vidám hangulat a Téli, téri ramazurin - FOTÓK ÉS VIDEÓ

Zene, forraltbor-illat, fények és jó hangulat fogadta a Téli, téri ramazurira érkező családokat december 6-án a Fő téren. 

A gyerekeket az ünnepekhez kapcsolódó kézműveskedéssel várták a szervezők, sőt hógolyózni is lehetett, mely nemcsak a kicsiknek okozott örömet, hanem a szülőknek is, akik lelkesen szálltak be a hócsatába.  Az adventi hangulat elengedhetetlen kellékei, a forralt bor, a tea és a finomságok sem hiányoztak, erről a Naturella Alapítvány gondoskodott a Hüttében.

Az est egyik fénypontja azonban mégiscsak a Mikulás volt, aki zsákjában minden jóval időről-időre felbukkant a téren, így mindenki tudott vele találkozni, zsákja pedig szinte kifogyhatatlan volt, egyetlen gyermek sem távozott üres kézzel.

A másik fénypont pedig a karácsonyi fényárban úszó kisvasút volt, mely minden félórában újra és újra megtelt családokkal, és körbevitte őket szinte az egész falun, és nemcsak az utasok, hanem a közlekedők is örömmel fogadták a színes, vidám látványt.

Az önkormányzat által szervezett eseményt ajándékokkal a Gentherm Hungary Kft. és a Pilisszentiváni Nyugdíjas Egyesület támogatta.

A színes eseményről a PilisTV készített rövid, hangulatos videót, képeinket pedig a Galériában tekinthetik meg.

Szentiváni Újság
Fotó: Palkovics Mária


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu