Pilisszentiván.hu
2024.04.19. Emma napja van

Megjelent a júliusi Szentiváni Újság

Megjelent a júliusi Szentiváni Újság

 

Már megjelent, és hamarosan minden postaládába eljut a Szentiváni Újság júliusi száma. 

 

A tartalomból:

Jó hangulatban, rengeteg résztvevővel zajlott le idén a Napforduló Fesztivál. Két év kihagyás után végre ismét több napon át ünnepelhettünk Szentiván legnagyobb közösségi rendezvényén. Napkerék, tűzgyújtás, koncertek, programok és jó idő – semmi sem hiányzott egy vidám rendezvényhez, melyről két oldalas képes beszámolót olvashatnak.

Karlné Menráth Rékával beszélgettünk, aki elsőként kapta meg az önkormányzat által a közelmúltban alapított Pilisi Len-díjat. A természethez fűződő viszonyáról, a Pilisi Len látogatóközpontban végzett munkájáról és a munkájával kapcsolatos kihívásokról is beszélgettünk vele.

Mi a helyzet a hulladékszállítással? Mi az oka annak, hogy még mindig nem működik tökéletesen a rendszer és mit tehetünk, ha hiányosságot tapasztalunk? Többek között ezekre adott választ Poppréné Révay Gyöngyi polgármester.

A fentiek mellett olvashatnak továbbá Szentiván legszebb portáiról, olyan helyi gyerekekről, akik világsikereket érnek el táncban, arról, hogy hogyan alakulnak a kerékpározási lehetőségeink a környéken, és felidézhetik az úrnapi körmenetet is.

Jó olvasást kívánunk!

Szentiváni Újság


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu