Pilisszentiván.hu
2021.05.13. Szervác, Imola napja van

​Közlemény a zöld-hulladék elszállításával kapcsolatban

Pilisszentiván Község Önkormányzatának hivatalos közleménye a 2021. áprilisi zöld-hulladék elszállításával kapcsolatban a "Részletek" alatt olvasható.


Pilisszentiván Község Önkormányzata hivatalos hirdetményei között, a község honlapján és Facebook oldalán 2021. április 14-én közzétette a Vertikál Kft. – Kommunál-JUNK Kft. hivatalos tájékoztatóját a zöld-hulladék elszállításával kapcsolatban.
Pilisszentiván Község Önkormányzata, a képviselő-testületi tagokkal történt egyeztetést követően 2021. április 15-én úgy döntött, hogy a zöld-hulladék elszállításával kapcsolatban a község néhány utcájában kialakult helyzet miatt, a már kihelyezett zöld-hulladékot saját költségén elszállítja.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy

- az önkormányzat által történő hulladékszállítás közpénzen történik,

- a szabálytalanul kihelyezett zöld-hulladék önkormányzati erőforrás bevonásával történő elszállítására utolsó alkalommal kerül sor.

- Az önkormányzat felszólította a vállalkozót, hogy a lakosok részére pótzsákok megvásárlását tegye lehetővé. Amennyiben az erre vonatkozó információ a rendelkezésünkre áll, haladéktalanul megosztjuk Önökkel.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről a 385/2014. (XII. 31.) Kormányrendeletben olvashatnak részletesen.

Pilisszentiván, 2021. április 15. Pilisszentiván Község Önkormányzata


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu