Pilisszentiván.hu
2024.03.29. Auguszta napja van

Karácsonyfa-díszítéssel kapcsolatos fontos információk

Az idén is nagy szeretettel kértük fel az intézményeket, egyesületeket, hogy készítsék el saját karácsonyfa-díszüket. A saját készítésű díszeket 2021. december 11-én 18 órakor, a szentmise után akasztjuk fel a fára. Ajándékként egyedi készítésű, autentikus, Pilisszentiván feliratú mézeskalácsot adunk ajándékba. Így az intézmények, civil szervezetek, baráti közösségek képviselői által közvetett módon, több száz háztartásban a karácsonyfán ugyanolyan mézeskalács ékesíti majd a fákat. Egy kis szabály:

Nagyon sok egyedi feliratozású, egyenként csomagolt mézeskalácsunk van. Örülünk, ha egy szervezetet többen is képviseltek, de szervezetenként egy (vagy érdeklődés függvényében csak egy-kettő) mézeskalácsot adunk át.

Mivel az esemény nem zártkörű, nem tudni pontosan hányan csatlakoztok. Természetesen készülünk egy kis kalács-tartalékkal is. Az eseményt nem nagyszabású rendezvénynek szánjuk. A meghitt, csengettyűszóval kísért esten a hangsúly nem az ajándékon lesz, hanem a közösségi összetartozáson. (Praktikus okokból jó, ha a dísz időjárásálló anyagból készül, nem papírból.)


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu