Pilisszentiván.hu
2024.03.29. Auguszta napja van

Így működik májustól a könyvtár

Így működik májustól a könyvtár

Maszkkal, távolságtartással látogathatják a községi könyvtárat mostantól a védettségi igazolvánnyal rendelkezők.
Igazolvány nélkül továbbra is a könyvablakos szolgáltatás érhető el, gyerekek pedig csak igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretével léphetnek a könyvtárba.

További szabályok:
A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány és a kapcsolódó okmány (személyi igazolvány, útlevél) bemutatásával történik.
Az épület teljes területén kötelező az emberek közötti legalább 1,5 méteres védőtávolság tartása és az arcot (a szájat és az orrot egyaránt) eltakaró maszk viselése. A könyvtárban maximum három fő tartózkodhat, legfeljebb 15 perces időtartamig.
A védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők továbbra is csak a „könyvablakon” keresztül vehetik igénybe a könyvtár szolgáltatását. A kölcsönözni kívánt könyvek listáját elküldhetik e-mailben a konyvtar@pilisszentivan.hu címre, vagy Messengeren a Községi Könyvtár Pilisszentiván oldalának.
A 18 év alatti, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező könyvtárhasználók (gyerekek) akkor léphetnek be a könyvtár tereibe, ha védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel érkeznek. A 18 év alatti személy is kérhető arra, hogy személyi igazolvánnyal vagy diákigazolvánnyal igazolja kiskorúságát.

A védettség tényének ellenőrzése a szolgáltatás nyújtójának a feladata. Amennyiben ennek nem tesz eleget, bírsággal vagy egyéves bezárással is sújtható.
Egészségünk védelme érdekében kérem a szabályok betartását.

 

Frankhauserné
könyvtáros


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu