Pilisszentiván.hu
2024.03.29. Auguszta napja van

Csőtörés

Csőtörés

Ismételt felszólítás a műszaki hiba haladéktalan megszüntetése érdekében - Tisztelt Lakosok! Köszönettel fogadjuk minden megkeresésüket, melyet a Szent Borbála teret érintő csőtöréssel kapcsolatban a Polgármesteri Hivatalhoz és az Önkormányzathoz intéznek. A község vezetése a hibát az észlelést követően haladéktalanul bejelentette. Az azóta eltelt időszakban minden lehetséges eszközzel dolgozunk azon, hogy a műszaki probléma megszűnjön, különös tekintettel arra, hogy a kialakult hőség miatt a DMRV Zrt. felszólította a Pilisi Medence lakosait az ívóvíz takarékos használatára. Az alábbiakban olvashatják Poppréné Révay Gyöngyi polgármester levelét, melyet a tegnapi napon intézett a Jobbparti üzemvezetőség részére.

DMRV Zrt.

Jobbparti Üzemvezetőség

2000 Szentendre

Kalászi út 2.

Bemutatkozás                       Galéria

 

Tisztelt Üzemvezető Asszony!

 

 

Pilisszentiván Szent Borbála téren 2022. június 24-én csőtörés történt. A hibát még aznap telefonon jelezte az Önkormányzat, sajnálatos módon a mai napig az Önök részéről sem válasz, sem intézkedés nem történt. Az önkormányzati jelzés óta a lakosság több alkalommal jelentette Önök felé a csőtörést, valamint a mai napon ismételten történt önkormányzati bejelentés, arra vonatkozóan, hogy a hibajelenség továbbra is fennáll. A hibabejelentést vevő kolléga azt az információt adta, hogy nem tudják mikor fogja a DMRV a hibát helyreállítani, tekintettel arra, hogy emberhiány alakult ki a szolgáltatónál.

 

Az időközben kialakult hőségre és aszályra való hivatkozással a DMRV Zrt. felszólította a Pilisi Medence lakosait az ívóvíz takarékos használatára, melyet a községben a lakosság tudomásul vett és fegyelmezetten betart. Ellenben az állampolgárok azt látják, hogy míg ők takarékoskodnak az ívóvízzel, a közterületen néhány hete történt csőtörést a szolgáltató nem javítja meg, az a víz, aminek a takarékos használatát kérik a csapadékvíz csatornába folyik. Ezen jelenség hatására nehezen várható el a lakosságtól az ívóvíz takarékos használata, ha a szolgáltató – tudván a hibáról - heteken át hagyja az ívóvizet pazarlón elfolyni.

 

Fentiekre való hivatkozással hangsúlyozottan kérjük a szolgáltatót a csőtörés haladéktalan megszüntetésére.

 

 

 

Pilisszentiván, 2022. július 21.

 

 

                                                                               Tisztelettel:

 

 

                                                                                                          Poppréné Révay Gyöngyi

                                                                                                                                                       polgármester

 

 

 


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu