Pilisszentiván.hu
2024.04.19. Emma napja van

​​A Generációk Háza nyitva tartási ideje és védettségi igazolás

Amennyiben elérjük a 4 millió beoltottat!

Ezúton tájékoztatjuk a kedves lakosságot és a tisztelt érdeklődőket, hogy 2021. május 1. után a Generációk Háza meghatározott nyitvatartási időben várja a község civil szervezeteinek képviselőit, bérlőit és további igénybevevőit.
A Generációk Háza szolgáltatásai a 2021. április 26-án megjelent 194/2021. (IV.26) Korm. rendelet alapján vehetők igénybe. Részletekért kattintson tovább.

A nyitvatartási idő:

Kedd: 9-14 óra között
Szerda: 16-21 óra között
Csütörtök: 9-13 óra és 16-21 óra között
Péntek: 9-14 óra között
Hétfő: zárva
Hétvégén: rendezvényhez igazítottan

Korm. rendelet: „A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról” .


A megnyíló helyszíneken koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek.

Kulturális eseményen koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy vehet részt.

Amennyiben a foglalkozásokon kiskorú személy, felnőtt jelenléte nélkül vesz részt, úgy a létszám az eddigi rendelkezéseknek megfelelően maximum 10 fő.

Zenés, táncos rendezvény nem minősül kulturális eseménynek, így zenés, táncos rendezvényt tilos szervezni, tartani.

Közterületeken továbbra is tilos a gyülekezés, csoportosulás.

A védettség tényének ellenőrzése az üzemeltető vagy a szolgáltatást nyújtó feladata. Kérjük szíves együttműködésüket. Köszönjük!

További részletekről a Kormányrendeletből tájékozódhatnak.


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu