Pilisszentiván.hu
2024.09.08. Mária, Adrienn napja van

Új köztéri szobrot avatunk a jubileum évében - VÁLLALKOZÓK támogatását is fogadjuk!

Új köztéri szobrot avatunk a jubileum évében -  VÁLLALKOZÓK támogatását is fogadjuk!

Pilisszentiván jubileumi évet ünnepel 2024-ben. A jeles évforduló központi eseménye egy új köztéri szobor avatása lesz, április 27-én. Az emlékmű megvalósításának költségeinek támogatása céljából az önkormányzat decemberben adománygyűjtést indított a lakosság körében. Jelen felhívással a vállalkozásokat szólítjuk meg: az önkormányzat cégek, vállalkozók anyagi hozzájárulását is fogadja. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a támogatás összege a vállalkozásoknak egyéb ráfordításként elszámolható. Az adományozással kapcsolatos fontos információkról a támogatás esetén megkötendő vállalkozási szerződésből tájékozódhat. A szerződés a hír csatolmányából tölthető le. Kattintson a "Részletekre". 

Amennyiben Ön, ill. döntéshozó csapata úgy ítélik meg, a jubileumi szobor állítását az Ön által képviselt vállalkozás is támogatná, kérem jelezze alábbi elérhetőségek egyikén.
Bízom benne, hogy e nemes cél megvalósítása során Önt is támogatóink között köszönthetjük!

P. Révay Gyöngyi, polgármester
telefon: 06 70 686 9001
e-mail: polgarmester@pilisszentivan.hu

gazdasági vezető: Geiselhardt Anett, telefon: 06 30 701 8023,
e-mail: geiselhardt@pilisszentivan.hu

 

Szoborállítással kapcsolatos további információk:

Képviselő-testületi döntés alapján a szobor a Tájház előtt álló jelenleg üres, háromszög alakú területen kap helyet, az alkotó Tóth Dávid szobrászművész. Az emlékmű kőből, bronzból és üvegből készül, magassága 3 méter, kivitelezési költsége 20 049 998 forintot tesz ki, melyhez még az emlékmű környezetének kialakítása során jelentkező költségek hozzáadódnak. (tereprendezés, járófelületek, növénytelepítés)

 


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu