Pilisszentiván.hu
2024.04.19. Emma napja van

Fekete-arany batyus bál

Fekete-arany batyus bál

 

A fekete és az arany szín dominált az idei év első batyus bálján, melyet február 4-én rendezett meg a Naturella Alapítvány az iskola aulájában.

Ez a két szín uralta a dekorációt, és a mulatságba érkezők közül is sokan öltöztek a nem kötelező dress code-nak megfelelően. Persze, a jó hangulat nem ezen múlt! Bemelegítésként a Joker Dance táncosai nyolc rövid, de annál pörgősebb koreográfiával indították be a bulit, majd a Werischwarer Burschen lépett a színpadra, és nagyjából a második számnál megtelt a tánctér a mulatni vágyókkal. A sváb polka- és keringődallamok mellett jól ismert magyar számok is felcsendültek, pihenésképpen pedig az este folyamán értékes tombolaajándékokat sorsoltak ki a vendégek között. A megvásárolt tombolajegyekkel a Naturella Alapítvány a Pilisszentiváni Gyermekekért alapítványt támogatták.

A táncos mulatság késő estig tartott, szombaton (február 11-én) pedig újra bál lesz az aulában, ezúttal a nemzetiségi önkormányzat szervezésében. A talpalávalót a Donau Power húzza majd.

A bálról készült képeinket a Galériában tekinthetik meg.

Szentiváni Újság
Fotó: Palkovics Mária


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu