Pilisszentiván.hu
2024.03.29. Auguszta napja van

Elkezdődött a tanév

Elkezdődött a tanév

A Pilisszentiváni Német Nemzetiségi Általános Iskola és AMI tanévnyitóján 69 elsős kisdiákot köszöntöttek hagyomány szerint a nyolcadikosok, az iskola címerével díszített nyakkendők átadásával.

„Jelenleg semmilyen korlátozás nem akadályozza a személyes találkozást, így a 2021/22-es tanév hagyományosan indul.” – mondta nyitóbeszédében Milbich Mihályné igazgatónő.

A nyári szünet folyamán a Magyar Falu Program keretében elnyert pályázati források által az iskola teljes belső világítása megújult, valamint a második emelet új padlózatot kapott. A munkálatokat és az alsósok udvarának felújítását a Pilisszentiván Község Önkormányzata segítette. A Pilisszentiváni Német Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával a német teremben új szekrényeket szereltek fel. A Naturella Alapítvány a Pilisszentiváni Gyermekekért, valamint szülők és diákok közvetlen támogatása, munkája révén több osztály is felújított teremben kezdheti meg az idei tanévet.
Az ünnepségen a sikeres DSD német nyelvvizsgát tett, tavasszal elballagott diákok is átvehették nyelvvizsga-tanúsítványaikat.

Az eseményről készült képgalériánkat itt találják.

Szentiváni Újság


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu