Pilisszentiván.hu
2024.05.23. Dezső napja van
Út a zenéhez - Együttműködés az Óbudai Danubia Zenekarral

Út a zenéhez - Együttműködés az Óbudai Danubia Zenekarral

Kezdődátum 2022.02.09. 12:00
Végdátum
Szervező Pilisszentiván Község Önkormányzata
Helyszín Pilisszentiván
Irányítószám 2084
Város Pilisszentiván
Cím Szabadság út 85.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Pilisszentiván Község Önkormányzata és az Óbudai Danubia Zenekar együttműködési megállapodást kötöttek egymással. További részletekről az alábbiakban tájékozódhatnak. 

Az együttműködésnek köszönhetően az év során több ingyenes koncerten vehetnek részt, helyben! Az események időpontjait a szokásos módon hirdetjük majd online és nyomtatott formában is. Mindemellett a szentiváni lakosoknak biztosítjuk, hogy több száz, kimagasló minőségű zenei tartalomhoz férjenek hozzá, hangulatuknak, ízlésüknek megfelelően. A szentiváni lakosok az „Út a zenéhez” tartalmakat (élő közvetítések, koncertek, zenerészletek stb.) egy jelentkezés és egy regisztrációt követően ingyenesen érhetik el.  A megállapodás harmadik elemeként pedig a szentiváni iskolában, az igazán változatos, élvezetes énekórák lebonyolításához is szakmai segítséget nyújt az együttes.
Az Óbudai Danubia Zenekar Magyarország egyik vezető szimfonikus zenekara, bízunk benne, hogy az együttműködés sokunk örömére szolgál majd. Kérem, olvassák el a plakáton található információkat. A zenei tartalomról előzetesen itt tájékozódhatnak: https://utazenehez.hu/

Kérjük Önöket, hogy a fenti linken NE regisztráljanak. A plakáton található instrukcióknak megfelelően az önkormányzatnál jelentkezzenek. Az önkormányzat névre szóló levelet küld, mely egy linket tartalmaz. Ezen a linken történő regisztrációt követően lesz a helyieknek ingyenes a tartalom.

Kellemes időtöltést kívánunk!

 

  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu