Pilisszentiván.hu
2020.01.21. Ágnes napja van

Vízvezeték-rekonstrukciós munkálatok és forgalmi rend változások

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Szabadság út 21. szám és Szabadság sor 24. szám közötti szakaszon a DMRV Zrt. vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez.

A munkák kivitelezésének kezdete várhatóan:

2019. szeptember 9. (hétfő) 7.00 óra

A munka végzés ideje előreláthatólag: 3 hét

A munkálatok során több mint 700 méter hosszan megújul az ivóvízvezeték. A felújítási munkálatok idején a vízszolgáltatás zavartalan lesz.

Amennyiben a vezetékek átkötése miatt rövid ideig tartó esetleges üzemszünetek válnak szükségessé, a szolgáltató arról előzetes tájékoztatást nyújt.

Annak érdekében, hogy a közműfelújítás mielőbb befejeződhessen, a felújítási munkálatok hétköznap 7.00 és 18.00 óra között, szombaton 9.00 és 16.00 óra között folynak majd.

A rekonstrukció alatt az érintett útszakaszon az arra közlekedőknek időszakosan útlezárásra kell számítaniuk, ezért a környéken forgalmi rend változások léphetnek életbe. Kerülőútként, az átmenő forgalomnak célszerű Pilisvörösvár 10-es út irányában a főútvonalat választani, a Pilisszentiván lehajtója és az 1107. számú főút igénybevételével. Az érintett lakosok számára a közlekedés pedig a Templomhegy utca és a Bem utca útvonalon lehetséges.

A kivitelezési munkák ideje alatt a kérjük a kerülőutat vegyék igénybe!

Felhívjuk a tó körüli szabadidős tevékenységet folytatók figyelmét, hogy az új vezeték az Aranyhegyi patak árok út felőli oldalán a zöldterületben kerül lefektetésre, így a tópart megközelítése során a munkaárok esetleges akadályt képezhet, így fokozott figyelemmel közelítsék meg a területet.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Pilisszentiván Község Önkormányzata


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu