Pilisszentiván.hu
2021.01.19. Sára, Márió napja van

Polgármesteri tájékoztató

Tisztelt Szentivániak!
Örömünkre szolgál, hogy a mai naptól kezdve, a kormányrendelet alapján újra kinyithatjuk a játszóteret és a szabadtéri edzőpályát Pilisszentivánon. Karbantartást végeztünk és fertőtlenítettük ezeket a területeket. Az edzések is megkezdődhetnek a sportpályán az egyesület által előírt óvintézkedések mellett.
- Az óvodai ügyeletet továbbra is biztosítjuk 6 és 18 óra között, amennyiben a szülők dolgoznak és nem tudják megoldani a gyermekük felügyeletét.
- Az iskolai oktatás továbbra is digitális formában folytatódik.

- Újra kinyithatnak az éttermeink és a cukrászdáink. Nemcsak a teraszokon, hanem a belső termekben is tartózkodhatnak vendégek. A vendéglátó helységekben az járványügyi előírásokat mindenkinek be kell tartania.
- Az orvosi rendelőbe továbbra is előzetes telefonos egyeztetés után lehet felkeresni a háziorvosokat, illetve a védőnőket.

- A kormányrendelet sok enyhítést tartalmaz, de tudnunk kell, hogy a járványveszély továbbra sem múlt el. Üzletekben, közözösségi közlekedés alkalmával, gyógyszertárban, Postán, bankban továbbra is kötelező az arc eltakarása maszkkal vagy sállal. A megfelelő távolságtartás is kötelező. A 65 éven felüliek továbbra is 9-12 óra között vásárolhatnak.
Ezek után is tegyünk meg mindent, hogy egészségesek maradjunk!
Figyeljünk és vigyázzunk egymásra!


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu