Pilisszentiván.hu
2018.12.15. Valér napja van

Felhívás „A mi Szentivánunk 2018" Fotópályázatra

Fotópályázat és kiállítás Pilisszentivánról

http://szentivanihke.hu/?modul=oldal&tartalom=1207859
Amatőröknek hirdet fotópályázatot pilisszentiváni lakosok és más érdeklődők számára a Pilisszentiváni Helytörténeti Egyesület.

A pályázaton korhatár és más megkötés nélkül bármely természetes személy részt vehet – a felkért szakmai zsűri tagjai és családtagjaik kivételével –, 6 kategóriában benevezhető, kategóriánként legfeljebb 2-2 fénykép beküldésével. A pályázatra olyan fényképek nevezhetők be, amelyek Pilisszentivánról, Pilisszentivánon illetve pilisszentivániakról készültek.

A fotópályázat kategóriái az alábbiak:

- tájképek,

- rendezvények,

- hagyományőrzés,

- természeti fotók,

- gyerekek,

- sport,

Külön nevezhetnek a 15 éves kor alatti gyerekek bármilyen fotóval, itt nincs kategória.

A zsűri kategóriánként egy nyertest választ

A kategóriagyőztes kinagyított fotókon kívül, a beküldött legjobb - legszebb fényképekből kiállítást rendezünk.

A pályázatra való nevezés módja: A benevezni kívánt fejenként legalább 1, maximum 12 fényképet 10 x 15 cm-s méretű fotópapírra kinagyítva kérnénk eljuttatni Ziegler Ágotához, az Egyesület elnökéhez, postai úton vagy személyesen, a 2084 Pilisszentiván, Ságvári u. 32. címre, vagy a benevezni kívánt fényképeket e-mailban kérjük elküldeni a következő e-mail címre: ziegleragi@gmail.com. Információ a 06 30 281 2286 telefonszámon kérhető. Mindkét nevezési mód esetén a mellékelt szövegben kiemelten szerepeljen, hogy „FOTOPÁLYÁZAT 2018 -HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET” és kérnénk a beküldő fotós jeligéjét, továbbá a beküldő nevét, telefonszámát és e-mail címét.

A fényképek beküldési határideje: 2018. május 10.

A díjátadó és egyben kiállítás megnyitó

2018. június 18-án (hétfőn) 17 órakor lesz a Generációk Házában , megnyitja
polgármesterünk Poppréné Révay Gyöngyi.

A benevezett fotókat szakmai zsűri fogja kiértékelni, anonimizált módon. A zsűri tagjai: Bokor Gabriella Bokor elnök és Adél Fuzik. A pályázatra képmetsző, képszerkesztő programokkal kisebb mértékben manipulált fényképek is beküldhetők, de ezek esetében a szervezők bekérhetik e-mailben az eredeti, manipulálatlan fényképet is. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a fényképen jelentős mértékű manipuláció, változtatás történt, az adott képet a szervezők kizárhatják a pályázatból.


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu