Pilisszentiván.hu
2020.02.18. Bernadett napja van

A Vízművek tájékoztatása esetleges nyomáscsökkenésről, szolgáltatás kiesésről - 2019. május 16-án csütörtökön 8-18 óra között

Tisztelt Lakosok!

Közreadjuk a DMRV tájékoztató levelét:

"Tájékoztatjuk az alábbi településeken érintett Felhasználóinkat, hogy 2019. május 16-án (csütörtök) 8:00 - 18:00 óra közötti időszakban egy NA 500 mm átmérőjű ivóvíz-távvezetéken Társaságunk hibaelhárítási munkálatokat fog végezni.

Tekintettel az érintett távvezeték vízellátó rendszerben betöltött szerepére, valamint az elvégzendő munkálatok összetettségére, kérjük tisztelt Felhasználóinkat, hogy az alapos előkészítés ellenére, a munkálatok közben esetlegesen előforduló, előzetesen nem tervezhető további műszaki problémák (nyomáscsökkenés, szolgáltatás-kiesés) esetére való felkészülés érdekében, a felhasználási helyen ideiglenesen szükséges vízmennyiség biztosítása céljából ivó- és öblítővíz tartalékolásáról szíveskedjenek az ingatlanukon belül, a háztartásokban előzetesen gondoskodni!

Tájékoztatjuk továbbá érintett Felhasználóinkat, hogy a munkálatok befejezéséről, a vízellátó rendszer üzemének helyreállásáról haladéktalanul tájékoztatást adunk Társaságunk internetes honlapján és közösségi oldalunkon.

Megértő együttműködésüket köszönjük!

DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság"


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu