Pilisszentiván.hu
2024.04.19. Emma napja van

Tiszta falu. Boldog falu. Lakossági pályázat

Tiszta falu. Boldog falu. Lakossági pályázat

Keressük azokat az ingatlantulajdonosokat, akik lakókörnyezetüket gyommentesen, tisztán tartják, szépítik, ezzel hozzájárulnak a község rendezett faluképéhez. Társasházak és családi házak kategóriában is lehet pályázni.

Gondosan ápolod a kerted? Tiszta, gyommentes környezetben élsz? Lakossági pályázatot hirdet az önkormányzat „Tiszta falu. Boldog falu. Pilisszentiván.” címmel. Keressük azokat az ingatlantulajdonosokat, akik lakókörnyezetüket gyommentesen, tisztán tartják, szépítik, ezzel hozzájárulnak a község rendezett faluképéhez. Társasházak és családi házak kategóriában is lehet pályázni. Az arra érdemesek köralakú „Tiszta falu. Boldog falu.” logót tartalmazó táblát kapnak, amelyet a ház falára lehet kitenni. További részletekért kattints!

A pályázat minden részletét tartalmazó rendelet elérhető a község honlapján a Dokumentumok/Dokumentumtár/Rendeletek/2022 menüpontból. A pályázati űrlap elvihető az ügyfélszolgálati irodából vagy szintén letölthető a Dokumentumtár/Pályázatok menüpontból. A jelentkezéseket folyamatosan várjuk, a díjazottakról negyedévente döntünk.

Kapcsolattartó: Kaiferné Kornéli Éva, kaiferne@pilisszentivan.hu, 26 367-322

 


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu