Pilisszentiván.hu
2024.03.29. Auguszta napja van

Tájékoztató fórum a solymári és pilisszentiváni kárpótlásról

Tájékoztató fórum a solymári és pilisszentiváni kárpótlásról

Január 24-én, hétfőn 18 órakor a solymári polgármesteri hivatal (2083 Solymár, József Attila u. 1.) nagytermében kerül sor a kárpótlással kapcsolatos lakossági tájékoztató fórumra.
 

A rendezvényen az Agrárminisztérium jogi főosztályának vezetője, dr. Andréka Tamás – a 2021. évi CXLV. törvény kidolgozója – és dr. Szánthó György a Földhivatal osztályvezetője ismerteti a törvényt, felvázolja a jogosultak lehetőségeit és a teendőket, továbbá válaszol a felmerülő kérdésekre. A kérdéseket előzetesen írásban lehet leadni a polgármesteri hivatal recepcióján, vagy e-mailen elküldeni a solymariak@gmail.com címre.

A koronavírus-járványra tekintettel a részvétel feltétele a védettségi igazolvány megléte. A rendezvény létszámkorlátos, a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az ezen a linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével lehet: REGISZTRÁCIÓ a január 24-i lakossági fórumra.
A szervezők kérik, hogy a létszámkorlát miatt egy családból csak egy fő jelentkezzen.

A rendezvényt élőben közvetíti a PilisTV, így a fórumot követhetik a televízióban és az interneten is. A menet közben felmerülő kérdéseket is feltehetik majd a televízió Facebook-oldalán keresztül.

A szervezők kérik továbbá, hogy azok, akik a személyes részvételt választják, tartsák be a kötelező óvintézkedéseket: használják a kézfertőtlenítőt, tartsanak távolságot és viseljenek maszkot.

Annak érdekében, hogy minél egyszerűbb legyen az ügyintézés, rendszeres tájékoztatást küldenek a szervezők az aktuális teendőkről azoknak, akik megadják e-mail címüket. Amennyiben erre igényt tartanak, itt adhatják meg az elérhetőségüket.

A kárpótlásról szóló törvény szövege itt olvasható.

A kompenzációra való jogosultság megállapításához a kérelmek beadási határideje 2022. március 31. A kérelmi űrlap megtalálható a solymári polgármesteri hivatal recepcióján és letölthető innen.

Szentiváni Újság


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu