Pilisszentiván.hu
2024.06.15. Jolán, Vid napja van

Gyermekszületési támogatások ünnepélyes átadása

Gyermekszületési támogatások ünnepélyes átadása

Az év egyik legkedvesebb eseményére került sor csütörtökön délelőtt a pilisszentiváni Polgármesteri Hivatalban: a díszteremben édesen alvó babák és szüleik gyűltek össze.
 

2021. június 24-én köszöntötte Poppréné Révay Gyöngyi polgármester és Kovácsné Almási Marina vezető-főtanácsos a legifjabb szentiváni lakosokat és családjaikat. A polgármester elmondta: Pilisszentiván gyermekszületési szempontból is kiemelt település, hiszen évente 40-50 baba születik, ez is azt mutatja, hogy Szentivánon jó élni. Hangsúlyozta, hogy a község vezetése fontosnak tartja a kisgyermekes családok támogatását, ezért tavaly a korábbi húszezer forintról harrmincezer forintra emelte a gyermekszületési támogatás összegét. Végezetül nyugodt, boldog életet kívánt a családoknak, és kérte, hogy forduljanak bizalommal az önkormányzathoz, ha bármilyen problémában segítségre lenne szükségük.

Ez alkalommal tizenöt család vehette át a támogatást és mellé a köszöntő ajándékokat: egy virágcsokrot és Metzger Mária Amiről a fakanál mesél című könyvét.

További képeinket a Galériában találják.

Szentiváni Újság
Fotó: Palkovics Mária


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu