Pilisszentiván.hu
2024.07.19. Emília napja van

Felvételt hirdet a piliscsabai Szent Tamás Akadémia

Felvételt hirdet a piliscsabai Szent Tamás Akadémia

Elindult a jelentkezés az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia ősszel induló negyedik évfolyamára, melyre június 15-ig várják a keresztény fiatalok jelentkezését.
 

A 2018-ban alakult Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia egyedülálló, élményalapú képzést kínál azon 21-30 év közötti, keresztény, értelmiségi fiataloknak, akik egyetemi tanulmányaikat már befejezték vagy jelenleg végzik, és érzik magukban az elhivatottságot és a felelősséget szűkebb környezetük alakítása vagy a társadalmi szerepvállalás iránt. 

A képzés a keresztény lelkiségi, gazdasági, társadalmi és kulturális élet szinte minden területét lefedi, kezdve a teológiától az irodalmon, a művelődéstörténeten és a társadalomismereteken át egészen a politológiáig és a médiaismeretekig. Az akadémia oktatói a szakmájukban legmagasabban kvalifikált előadók, neves professzorok (részletek a honlapon).


A 10 hónapos képzés Piliscsabán, bentlakásos, kollégiumi formában végezhető el 10 modulban, 8 tanulmányi út kíséretében. A kollégiumi életet közösségi, lelki, kulturális és sportprogramok gazdagítják. A program a résztvevők közül 15 fő számára teljesen költségmentes, és havi ösztöndíjban is részesülhetnek. 

A képzésre jelentkezni az akadémia honlapján lehet, további részleteket pedig a csatolt hirdetményben vagy az akadémia Facebook-, illetve Instagram-oldalán olvashatnak.

Szentiváni Újság


  Kapcsolat

Cím: 2084, Pilisszentiván, Szabadság u. 85.
Telefon: 26/367-322
Fax: 26/367-397
E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu